FOTO / Mirela Vaida, mai naturală ca oricând. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, mai naturală ca oricând. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj © Instagram

Mirela Vaida a fost apreciată de nenumărate ori pentru frumuseţea sa naturală. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când îndrăgita prezentatoare de televizune a renunţat la orice urmă de machiaj şi şi-a fotografiat tenul fără fond de ten.

Mirela Vaida a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică şi asumată. Vedeta este conştientă de atuurile sale, în special de frumuseţea sa, drept pentru care nu s-a ferit niciodată din a se fotografia fără machiaj. Deşi mulţi dintre admiratorii săi o ştiu de la televizor, afişându-se mereu machiată, vedeta şi-a uimit fanii de pe reţelele de socializare cu o imagine în care era complet naturală.

Îmbrăcată lejer, într-un halat de un alb imaculat, Mirela Vaida a făcut senzaţie printre internauţi, cu tenul său lipsit de imperfecţiuni. Vedeta le-a împărtăşit fanilor fotografia pe contul său de Instagram, prilej cu care a făcut şi o dezvlăuire. 

"Eu nu prea mă hidratez! De când mă ştiu, am această problemă!! Nu-mi place apa plată! Trebuie sa găsesc mereu ceva s-o “îmbunătăţesc”! De aceea prefer ceaiurile! Aromate, cu fructe, cu lămâie, cu miere! Dar ceai să fie!!", a scris Mirela Vaida pe reţeaua de socializare.

Ce notă a luat Mirela Vaida la BAC

Mirela Vaida a povestit în urmă cu ceva timp despre perioada adolescenţeti sale. Chiar dacă are o mulţime de admiratori, puţini ştiu de notă a luat vedeta la examenul de bacalaureat. Îndrăgita prezentatoare a fost elevă la Liceul de Informatică din Iaşi şi a terminat cu o medie cu care se poate lăuda.

„Eu am dat BAC-ul în 2005, zici că a trecut o eternitate. Da, la Liceul de Informatică din Iaşi. Dacă vă uitaţi în ochii mei, chiar mă şi vedeţi că sunt deşteaptă. L-am luat cu 9,62. Nu se afişau pe vremea aia că mă lăudam şi eu. Trebuie să o spun pe gură că altfel nu se află”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro