Mezinul Mirelei Vaida a împlinit 10 luni. Ce mare şi frumos s-a făcut Tudor. Micuţul îi seamănă leit mamei sale

+3 click pentru
galerie

Mezinul Mirelei Vaida a împlinit 10 luni. Ce mare şi frumos s-a făcut Tudor. Micuţul îi seamănă leit mamei sale © Instagram

Zi mare, astăzi, în viaţa Mirelei Vaida. Mezinul familiei, Tudor, împlineşte 10 luni, iar mama sa este cum nu se poate mai fericită.

Mirela Vaida este o fericită a sorţii pentru că a primit de la viaţă tot ceea ce îşi poate dori, are o familie frumoasă, copii sănătoşi, un soţ care o iubeşte şi o carieră strălucitoare. Aaaa... şi să nu uităm. Frumoasa prezentatoare are şi o soacră care o iubeşte ca pe propriul copil. Ba chiar a decis să renunţe la oraşul în care a locuit întreaga viaţă şi a decis să se mute la Bucureşti, pentru a-şi ajuta băiatul şi nora cu creşterea celor trei copii.

Totul merge perfect în viaţa frumoasei vedete, iar astăzi familia sa petrecere pentru că micuţul Tudor face 10 luni. Băieţelul s-a făcut mare şi este extrem de frumos, el moştenind din plin calităţile celebrei sale mămici.

“Batman” a papat tot-tot!!! 😘🤗🥣🍼🍵'', a scris Mirela Vaida pe Instagram, alături de o fotografie cu sărbătoritul zilei.

Pentru că este foarte deschisă cu prietenii săi virtuali, Mirela Vaida a fost felicitată de fani, care au transmis gânduri care mai de care mai frumoase pentru micuţul Tudor.

''Doamne fereşte! Risc crescut de diabet cu asemenea dulceaţă de copil!!😘, Este un scump micuţul să vă trăiască şi să fie sănătos.❤️❤️😍😍, Să-ţi trăiască minunea, Mireluş!❤️❤️❤️, O dulceaţă de copil. Să fie mereu fericit şi sănătos, Un scump mic și haios. Să crească mare, sănătos și fericit! 👶🥣🍶💋'', sunt câteva dintre mesajele prietenilor virtuali.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro