FOTO / Mirela Vaida nu s-a mai putut abține. Ce a făcut prezentatoarea, în pandemie de coronavirus. „N-am mai răbdat”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida nu s-a mai putut abține. Ce a făcut prezentatoarea, în pandemie de coronavirus. „N-am mai răbdat” © Instagram

Mirela Vaida nu a mai rezistat și a luat o decizie, în plină pandemie de coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, după ce a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, fiind dovada hotărârii sale.

De curând, Mirela Vaida și-a anunțat fanii că ea, împreună cu partenerul său de viață, au hotârât împreună să rămână cât mai mult în casă. Cu toate astea, frumoasa prezentatoare le-a dezvăluit fanilor că nu s-a mai putut abține și a părăsit locuința, pentru o scurtă vreme.

Stați liniștiți, nu este vorba despre nicio „escapadă” de lungă durată. Îndrăgita prezentatoare a mers într-o pădure, situată la doar câțiva metri de casa ei. Motivul? Mirela Vaida a ieșit atât pentru a se delecta cu aerul proaspăt de afară, cât și pentru a culege leurdă.

„Am o portiță care dă direct în pădure! Azi n-am mai răbdat și-am deschis-o! E plină pădurea de leurdă! La 2 pași de casă! Ce sentiment de libertate! 💖🌈🤗”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Familia Mirelei Vaida s-a mărit

Mirela Vaida este în culmea fericirii. Vedeta le-a făcut o surpriză copiilor săi și le-a adus un cățelus, pe care l-au numit Shelby. Simpaticul patruped are doar două luni, iar familia lui adoptivă este deja topită după el. 

„Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru în familie! Shelby, 2 luni! Deja a “mâncat” 2 ghivece de flori! Oare ce urmează?? 🙃😁💖”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Shelby.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro