FOTO / Mirela Vaida, peripeţii cu băieţelul său: "Credeam că doarme..."

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, peripeţii cu băieţelul său: "Credeam că doarme..." © Instagram

De curând, Mirela Vaida le-a împărtăşit admiratorilor o întâmplare amuzantă cu unul dintre copiii săi. Vedeta a trecut de la o stare la alta, povestindu-le internauţilor despre aceste clipe pe reţelele de socializare.

Mirela Vaida este o femeie împlinită pe toate planurile, având o carieră de succes, dar şi o familie minunată, formată dintr-un soţ iubitor şi cei trei copii. Chiar dacă în ultima perioadă atenţia i-a fost cuvenită mezinului Tudor Andrei, unul dintre copiii săi i-a pregătit celebrei prezentatoare o "surpriză" de zile mari.

Mirela Vaida le-a povestit despre aceasta fanilor care o urmăresc pe Instagram, postând o fotografie amuzantă cu băiatul său. Acesta era măzgălit aproape complet de carioci colorate, pe pantaloni şi corp, inclusiv pe faţă. Imaginea i-a amuzat pe cinste pe internauţi, distrându-se de isprava micuţului. În tot acest timp, vedeta credea că micuţul nu face altceva decât să doarmă.

Prezentatoarea însă nu s-a arătat prea încântată de imagine, mărturisind că i-a luat ceva timp până şi-a revenit din şoc. Băieţelul pare să fi făcut o pasiune pentru desen, deoarece nu s-a oprit doar la propriul corp, ci a desenat şi uşile, scările şi pereţii. Primul lucru pe care l-a făcut prezrentoarea a fost să-l anunţe pe soţul său de noua descoperire.

"A rămas copilul 5 minute singur... Credeam că doarme.. 🙆‍♀️🤦‍♀️ La fel arată toate uşile, scările şi pereţii de lângă camera lui... Ce să-i fac??? 🧘‍♀️ Inspir... expir!... Inspir... expir... 🧘‍♀️🧘‍♀️ Inspir.. Inspir.... Mă duc să-l zic lui taică-su!!! 🙏", a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro