FOTO / Mirela Vaida, surpriză emoţionantă de 1 Martie. Ce cadou special a primit vedeta din partea familiei sale

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, surpriză emoţionantă de 1 Martie. Ce cadou special a primit vedeta din partea familiei sale © Instagram

Deşi a trecut printr-o perioadă mai puţin plăcută, având în vedere faptul că s-a ales cu o răceală şi o răguşeală destul de urâtă, Mirela Vaida are din nou motive să zâmbească. Vedeta a început primăvară cu un cadou emoţionant primit de la familia sa.

Mirela Vaida a demonstrat că este o femeie ambiţioasă şi luptătoare. Drept urmare, chiar dacă în ultimele zile a fost destul de afectată de răceală, simpatica prezentatoare de televiziune a reuşit să se menţină cu bine pe poziţii. După ce şi-a anunţat fanii că lucrurile se îmbunătăţesc în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, vedeta le-a mai dat astăzi o veste bună.

Îmbrăcată lejer, în haine de casă, Mirela Vaida şi-a început ziua cu o surpriză uriaşă din partea familiei. Soţul şi copiii săi i-au făcut un dar special de 1 Martie, înseninându-i toată ziua, ajutând-o astfel să uite de toate problemele. Vedeta a povestit pe reţelele sociale despre cum "băieţii" săi i-au umplut terasa de flori şi în acelaşi timpul sufletul de bucurie.

"La mulţi ani de 1 Martie! Să aveţi o primăvară veşnică în casă şi în suflet. Ia uite câte flori frumoase am primit eu de la băieţii mei. Mi-au adus fiecare un buchet şi practic s-a umplut de terasa de zambile, de lalele de toate culorile. Să vedeţi ce frumos miroase aici!", a spus Mirela Vaida pe Instagram, prin intermediul unui videoclip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro