Mirela Vaida, pusă pe fapte mari: "Cred că mai scap de un viciu"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, pusă pe fapte mari: "Cred că mai scap de un viciu" © Instagram

În decursul acestei săptămâni, Mirela Vaida s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Din fericire, îndrăgita prezentatoare se simte ceva mai bine, însă este tot răguşită. În aceste zile, vedeta e meditat asupra unui lucru important şi le-a dat o veste mare fanilor!

De-a lungul carierei sale, Mirela Vaida a demonstrat că este o femeie puternică. O vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că este în permanenţă ocolită de necazuri. De curând, frumoasa prezentatoare s-a ales cu o răceală urâtă, motiv pentru care a şi răguşit. Cu toate astea, vedeta a văzut şi o parte bună în aceste zile în care s-a luptat cu răceala, anunţându-şi fanii că are de gând să facă o schimbare în viaţa sa.

De curând, Mirela Vaida şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că are de gând să renunţe la un viciu pe care îl are de ani buni. Este vorba despre cafea. Potrivit spuselor sale, în perioada răcelii, vedeta a făcut o pasiune mai mare pentru ceaiuri, pe care obişnuieşte să le bea acum în fiecare dimineaţă.

"Cred că mai scap de un viciu: cafeaua! ☕️🦋 De când cu raguşeala şi răceala ultimelor zile, am redescoperit ceaiurile naturale din plante, chiar de la prima oră a dimineţii!", a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Mirela Vaida speră să-şi revină cât mai curând

În cadrul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida şi-a anunţat fanii că speră să se facă bine cât mai repede, deoarece duminică seară urmează să susţină un spectacol.

"Am rămas cu răguşeala. Eu am şi spectacol, duminică seară, unde trebuie să cânt şi sper să-mi revin, dar la felul în care vorbesc eu şi acasă şi aici nu ştiu dacă, dar oricum, veniţi acolo şi ne descurcăm noi", a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro