Mirela Vaida, noi veşti despre starea sa de sănătate. ''Sper să-mi revin''

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, noi veşti despre starea sa de sănătate. ''Sper să-mi revin'' © Instagram

Mirela Vaida s-a confruntat toată săptămâna cu probleme grave de sănătate. Frumosa prezentatoare de la Acces Direct a crezut, iniţial, că suferă de otită, însă în cele din urmă şi-a dat seama că, probabil, nu a fost decât o formă mai uşoară de răceală.

Mirela Vaida spunea în emisiunea de miercuri că, probabil, a prins-o curentul şi de aici şi problemele cu care s-a confruntat. Şi cu care încă se confruntă, asta pentru că vedeta nu s-a refăcut încă.

Chiar astăzi, în timpul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a ţinut să le transmită fanilor ei faptul că se simte ceva mai bine, însă a rămas cu răguşeală. În plus, situaţia nu este atât de simplă, pentru că, deşi medicii recomandă repaus vocal, circumanstanţele o fac pe Mirela Vaida să fie mereu '' în priză''.

De asemenea, simpatica rezentatoare a precizat că duminică are şi spectacol unde trebuie să cânte, astfel speră ca vocea să-i revină cât mai repede. Chiar şi aşa, ea ştie că se va descurca şi că totul va fi bine, din respect şi dragoste pentru publicul ei.

"Am rămas cu răguşeala. Eu am şi spectacol, duminică seară, unde trebuie să cânt şi sper să-mi revin, dar la felul în care vorbesc eu şi acasă şi aici nu ştiu dacă, dar oricum, veniţi acolo şi ne descurcăm noi", a spus Mirela Vaida.

Vedeta de la ''Acces Direct'' are un mare sprijin şi în persoana soacrei, care a ajutat-o să se facă bine, tratând-o cu leacuri băbeşti.

''Soacră-mea mi-a pus usturoi în ambele urechi, sare gronjoasă la gât şi pe urechi de mă ardeau, mi-a dat o ţuică fiartă, apoi mi-a dat şi usturoi şi ceapă, apoi mi-a dat să fac şi gargară şi apoi m-a băgat în pat, puţeam ca un cârnat'', a spus Mirela Vaida la ''Acces Direct''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro