Zi mare în familia Mirelei Vaida. Carla, fetiţa îndrăgitei prezentatoare, împlineşte 5 ani

+3 click pentru
galerie

Zi mare în familia Mirelei Vaida. Carla, fetiţa îndrăgitei prezentatoare, împlineşte 5 ani © Instagram

Este zi mare, astăzi, în familia Mirelei Vaida. Fetiţa îndrăgitei prezentatoare împlineşte cinci ani. Micuţa a aşteptat cu nerăbdare ca această zi să sosească cât mai repede pentru a-şi serba ziua alături de colegi la grădiniţă.

Mirela Vaida este în culmea fericirii şi nu-şi mai încape în piele de fericire. Fetiţa sa, Carla, împlineşte cinci anişori, iar micuţa a fost sărbătorită cu mare fast de către colegii de grădiniţă.

Carla a aşteptat cu sufletul la gură ca această zi să sosească cât mai repede, mai ales că mămica ei i-a pregătit o surpriză de senzaţie. I-a luat bomboane şi a pregătit totul aşa cum trebuie, pentru ca micuaţa să se simtă perfect la grădiniţă alături de colegi.

Ba chiar mai mult decât atât, Carla s-a trezit cu noaptea în cap, nerăbătoare fiind să ajungă cât mai repede la grădiniţă şi să înceapă petrecerea.

Mândră cum nu se poate de fiica ei, Mirela Vaida a transmis un mesaj de suflet pe Instagram pentru fetiţa sa, alături de o poză cu micuţa. Astfel, nu putem să nu observăm că sărbătorita a devenit o adevărată domnişoară, care îi seamănă perfect mamei sale.

''S-a trezit de la 6, emoţionată şi nerăbdătoare să îmbrace rochiţa ei favorită, să ajungă la grădiniţă, să împartă bomboane şi să facă petrecere alături de colegi! Astăzi e ziua ei! Carla mea e domnişoară! Au trecut, deja, 5 ani!!! La mulţi ani, Carla mea dragă! 🎉💖🙏'', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Fanii au felicitat-o pe micuţă pentru ziua sa de naştere

Şi pentru că Mirela Vaida este o vedetă extrem de iubită, la fel sunt şi copiii ei, astfel că fanii au sărit imediat şi au transmis mesaje care mai de care mai frumoase pentru micuţa Carla.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro