FOTO / Soţul Mirelei Vaida, fotografie emoţionantă cu cei trei copii. Le-au topit pe loc inimile internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Soţul Mirelei Vaida, fotografie emoţionantă cu cei trei copii. Le-au topit pe loc inimile internauţilor © Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showzbizul autohton. Artista are o familie superbă, formată din soţul său şi cei trei copii minunaţi. De curând, cei patru au făcut senzaţie pe Internet, cu o fotografie care a ajuns imediat la inimile internauţilor.

Mirela Vaida este o femeie împlinită pe toate planurile. Pe plan profesional, vedeta are o carieră de succes, atât în televiziune, cât şi în muzică, iar pe cel sentimental, are toate motivele să zâmbească. Cei care îi înseninează zilele sunt soţul şi copii ei, de care este aproape nedezlipită.

Cei cinci petrec clipe minunate împreună, distrându-se ori de câte ori părinţii micuţilor iau o pauză de la activitatea profesională. Soţul Mirelei Vaida face orice pentru a-i face fericiţi pe copii. Acesta a dat în mintea copiilor şi s-a jucat cu ei, la fel cum o făcea şi el în copilărie. Impresionată de imaginea de familie, frumoasa prezentatoare a ţinut să le împărtăşească şi fanilor acest moment, printr-o imagine postată pe reţelele de socializare.

Aşezat pe jos, cu toţii copiii în spate, soţul Mirelei Vaida a reuşit să le topească inimile internauţilor prin candoarea tabloului de familie.

"Dii, tati, dii!!! 🐴🎠☺️", a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul fotografiei cu soţul ei şi cei trei copii, semn că partenerul său de viaţă se prefăcea că este un cal pentru a-i amuza pe cei mici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro