FOTO / Misha, imagini spectaculoase din vacanţă. În ce destinaţie de lux se răsfaţă cântăreaţa

+5 click pentru
galerie

FOTO / Misha, imagini spectaculoase din vacanţă. În ce destinaţie de lux se răsfaţă cântăreaţa © Instagram

Misha este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Frumoasa cântăreaţă a decis să ia o pauză de la activităţile zilnice şi şi-a alocat câteva zile de relaxare, în vacanţă. Iată în ce destinaţie luxoasă se destinde îndrăgita artistă!

Misha îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. De curând, admiratorii săi au fost foarte încântaţi să îşi vadă idolul radiind de bucurie, într-o vacanţă de vis. Artista a reuşit să îşi strecoare o scurtă pauză în agenda plină de fel de fel de evenimente şi a plecat să-şi încarce bateriile, bucurându-se de linişte şi de temperaturile ridicate.

Dacă v-am stârnit deja interesul, ei bine, nu vă mai ţinem în suspans! Misha se relaxează în Paphos, un oraş situat în partea de vest a frumosului Cipru. Vedeta nu a plecat însă singură, ci însoţită de o prietenă, cu care s-a şi fotografiat deja, în cele mai sexy costume de baie.

Misha şi Connect-R, adevărul despre relaţia lor

Misha şi Connect-R şi-au întristat extrem de tare fanii atunci când au anunţat că se despart şi că cel mai bine pentru ei este să urmeze drumuri separate. Cu toate că au luat această decizie, cei doi cântăreţi se înţeleg foarte bine şi petrec împreună clipe minunate de familie, alături de fetiţa lor.

"Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta", a declarat Misha în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro