FOTO / Momente de nostalgie pentru Flick. Prezentatorul s-a întors pe băncile școlii: ”Îmi amintesc cu drag”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Momente de nostalgie pentru Flick. Prezentatorul s-a întors pe băncile școlii: ”Îmi amintesc cu drag” © instagram

Flick, prezentatorul de la ”Star Matinal” și-a revăzut astăzi, după o lungă perioadă, liceul în care a trăit cele mai frumoase momente din viața lui. Mereu bun în rime, vizita nu a rămas neobservată, iar aceasta a compus câteva versuri despre experiența de pe băncile școlii. 

Flick a trăit astăzi una dintre cele mai frumoase zile din ultima perioadă. Prezentatorul de la Star Matinal și-a vizitat liceul din orașul natal, Câmpina, locul unde a avut cele mai interesante amintiri pe care nu le va uita niciodată. 

Pentru că de fiecare dată uimește prin versurile pe care le face pentru toți și toate, iată că nici liceul nu a rămas trecut cu vederea, iar prezentatorul de la Antena Stars a făcut câteva versuri prin care le-a explicat prietenilor virtuali despre cei mai frumoși ani din viața de elev. 

”Îmi amintesc cu drag, mereu,
De mine, ăla din liceu.
Băiatul slab, glumeț, vioi
Din banca-a treia, rândul doi.

Iar astăzi pașii m-au purtat
Acolo unde-am învățat:
Doftanei colț cu Eminescu,
La “Nicolae Grigorescu”

Dar n-am venit ca-n vremea-ceea
Cu un ghiozdan în banca-a treia,
Ci am vorbit cu bucurie
La o ora de dirigenție.

Le-am spus s-asculte, să viseze,
Să-nvețe, să se și distreze.
Iar mâine, de-or fi trestii, brazi
E-n funcție de ce fac azi!”
, a fost poezia acestuia.  

Versurile au fost însoțite de o fotografie în care prezentatorul apare la catedră, iar în fața lui se află elevii de liceu. Vizita cu siguranță nu a fost una obișnuită, iar Flick, după cum scrie în versuri, le-a dat multe sfaturi de viață pentru succes și realizări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro