Poezie emoţionantă scrisă de Flick în memoria mamei sale. Astăzi se împlinesc 7 ani de când a murit

+3 click pentru
galerie

Poezie emoţionantă scrisă de Flick în memoria mamei sale. Astăzi se împlinesc 7 ani de când a murit © Instagram

Este zi grea, astăzi, pentru Flick. Se împlinesc şapte ani de când mama sa s-a stins, iar simpaticul prezentator de la Antena Stars a ţinut să-i scrie o poezie extrem de emoţionantă.

Chiar dacă îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de viaţă, Flick are o mare durere în suflet. Mama sa, cea mai importantă femeie din viaţa lui, s-a stins în urmă cu şapte ani, lăsând în urmă o durere fără egal. Timpul a trecut, însă durerea a rămas aceeaşi.

Renumit pentru rimele pe care le face, Flick a ţinut să scrie o poezie în memoria celei care i-a dat viaţă, lăsându-i pe fanii săi fără cuvinte.

''Eram prea mult timp pe drum
Ca să-mi iau în braţe mama,
E pe noptieră acum
Şi o ia în braţe rama'',
este poezia scrisă de Flick în memoria mamei sale.

Flick, despre durerea pierderii mamei

Flick este foarte deschis cu oamenii care îl iubesc, astfel că, în urmă cu ceva timp, a decis să povestească despre clipele grele prin care a trecut el şi familia sa după moartea mamei sale. Plecarea ei dintre noi a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru Flick, care a devenit mult mai apropiat de tatăl său, după ce acesta a rămas singur.

''Am o relaţie ok cu tata. Chiar dacă ne sunăm o dată pe săptămână, adică nu ne sunăm în fiecare zi. O dată pe săptămână mă duc acasă, dar mi se pare că lucrurile care se întâmplă în viaţă te apropie'', a spus Flick la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro