FOTO / Monica Bârlădeanu, măsură radicală de teama coronavirusului. Mesajul actriței către fani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Monica Bârlădeanu, măsură radicală de teama coronavirusului. Mesajul actriței către fani © Instagram

Coronavirusul a provocat multă panică și în rândul vedetelor de la noi. De teama virusului ucigaș din China, multe dintre ele au luat măsuri radicale, în acest fel simțindu-se în singurață, atât pe ele, cât și pe familiile lor. Iată cum se protejează Monica Bârlădeanu, în plină pandemie de Covid-19.

În urmă cu câteva zile, Monica Bârldeanu le-a dezvlăuit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum se protejează în această perioadă dificilă. Atunci, frumoasa actriță le-a arătat acestora că poartă mască în fiecare și i-a îndemnat să-i urmeze exemplul, chiar dacă vor exista persoane care să critice.

„Eu îi zic responsabilitate, chiar dacă vreo doi îți râd în ceafă că ești paranoică și excesivă. 😷✌️ ”, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

De curând, actrița a mai făcut un anunț important: a decis să stea în izolare. Vedeta a postat o fotografie pe rețele de sociale, în timp ce se afla în casă și cu acest prilej le-a povestit fanilor ce face în această perioadă în care nu își părăsește locuința.

Potrivit spuselor artistei, aceasta se află de șase zile în izolare.

„Ziua 6 în izolare: casa curată✔️, spălat lenjeriile de pat(de două ori)✔️, prima plăcintă cu mere✔️, supă de linte (pe lista de azi). Apropo, îmi dă și mie cineva o rețetă yummy de supă/mâncărică de linte? 🙏❤️”, a scris actrița pe reațaua socială.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro