FOTO / Nicole Cherry, "cerere în căsătorie" inedită: "Am zis da..."

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry, "cerere în căsătorie" inedită: "Am zis da..." © Instagram

Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite cântăreţe autohtone, trăieşte de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Cei doi îndrăgostiţi petrec aproape tot timpul împreună şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Recent, fanii vedetei au rămas uimiţi când artista a primit "cererea în căsătorie", una extrem de... specială.

La 21 de ani, Nicole Cherry are tot ce-şi doreşte. Cântăreaţa se bucură de un succes formidabil datorită talentului său în muzică. Pe plan sentimental, situaţia artistei este una la fel de bună. De ceva vreme, simpatica "Cireşică" formează un cuplu cu iubitul său, Florin Popa. Cei doi amorezi şi-au lăsat admiratorii cu gura căscată prin intermediul unei postări, când artista a fost cerută în "căsătorie".

Nu a fost o cerere în adevăratul sens al cuvântului, deoarece deocamdată nu a existat niciun inel. Artista a postat o imagine pe o reţea de socializare în care şi-a fotografiat mâna, poză la care a adăugat textul "Am zis da la ceapă", pentru că în loc de bijuterie, pe degetul lui Nicole Cherry se afla o frunză de ceapă. De acest lucru s-au amuzat şi fanii împreună cu artista, însă cine ştie, poate în viitorul apropiat vor avea un motiv real de bucurie.

Ce părere are tatăl lui Nicole Cherry despre iubitul ei

„Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural”, spunea Nicole Cherry.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro