FOTO / Nicole Cherry, imagini din vacanţa exclusivistă. "Dubai, Dubai, viaţă ca-n rai"

+4 click pentru
galerie

FOTO / Nicole Cherry, imagini din vacanţa exclusivistă. "Dubai, Dubai, viaţă ca-n rai" © Instagram

Nicole Cherry se află de câteva zile într-o vacanţă luxoasă, în Dubai, alături de iubitul său. Cântăreaţa nu a ţinut secret acest lucru şi a ţinut să împărtăşească vestea cu fanii săi, prin câteva fotografii de pe reţelele de socializare.

Nicole Cherry şi iubitul său sunt în culmea fericirii. Îndrăgostiţii petrec clipe minunate într-o locaţie de-a dreptul de vis, având în sfârşit timp doar pentru ei doi. Nici bine nu au ajuns în Dubai, că artista a început să le împărtăşească fanilor mai multe fotografii cu peisajele care-ţi taie respiraţia. Pe lângă acestea, cântăreaţa a postat şi câteva imagini cu ea, în care se afişează cu zâmbetul pe buze, semn că este extrem de încântată de vacanţă.

"Dubai, Dubai, viaţă ca-n rai😂", a scris cântăreaţa în dreptul uneia dintre fotografii.

În doare câteva clipe, pe reţelele sociale au curs cu mii de like-uri şi comentarii prin care fanii au felicitat-o pe Nicole Cherry pentru relaţia superbă cu iubitul ei, urându-le în acelaşi timp să aibă o vacanţă aşa cum au visat.

Nicole Cherry, probleme în trafic

Vedeta nu a fost ocolită de situaţiile neplăcute din trafic. Însă chiar dacă are permis de conducere doar de câteva luni, cântăreaţa dă dovadă de multă răbdare şi ambiţie şi reuşeşte să le facă faţă colegilor mai răutăcioşi.

„Emblema mașinii mele este așa mai de «tupeistă» și sunt toți din trafic sunt agresivi. Nu mă lasă să trec. Culmea că se mai uită în mașină și, când văd fată la volan, și văd că fac unele manevre, dau din cap. Mică, mică, dar mă descurc”, a povestit cântăreața pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro