Nicole Cherry, probleme în trafic, la 6 luni după ce a luat permisul. „Toți sunt agresivi. Nu mă lasă să trec”

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry, probleme în trafic, la 6 luni după ce a luat permisul. „Toți sunt agresivi. Nu mă lasă să trec” © Instagram

La doar 21 de ani, Nicole Cherry are un succes formidabil în industria muzicală. Cântăreața a decis că este timpul pentru o nouă schimbare în viața sa, așa că a făcut o nouă achiziție, cumpărâdu-și mașina la care a visat de mult timp. Deși se descurcă de minune pe șosea, vedeta nu a scăpat de problemele din trafic.

Nicole Cherry a început anul în forță. După ce acum ceva timp s-a mutat alături de iubitul ei cu care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, artista și-a cumpărat o mașină nou nouță și foarte performantă. Cântăreața este o șoferiță desăvârșită, chiar dacă și-a luat permisul abia acum șase luni.

„Dacă îți vine să crezi, în 6 luni nu m-a oprit poliția deloc. Toți îmi spun că eu conduc extraordinar. Nici mașina nu m-ar «vinde» că aș fi o începătoare, fiind una mai puternică. Tata nu m-ar fi lăsat să conduc singură, dacă el nu era sigur pe mine. Nici cu parcările nu am probleme. Sunt foarte ușoare pentru mine. Nu sunt genul ăla care caut minute întregi un loc până mi se pare că aș putea băga mașina acolo. Eu mă bag că știu că-mi iese”, a spus Nicole Cherry pentru Libertatea.

Chiar dacă are suficiente posibilități de a-și achiziționa un bolid de lux, Nicole Cherry nu și-a dorit asta de la început. Cântăreața a preferat să învețe să conducă mai întâi pe o mașină ceva mai modestă, până s-a simțit sigură pe ea. De când și-a cumpărat noul autoturism, simpatica „Cireșică” a întâmpinat diverse neplăceri în trafic, cauzate de ceilalți șoferi.

„Emblema mașinii mele este așa mai de «tupeistă» și sunt toți din trafic sunt agresivi. Nu mă lasă să trec. Culmea că se mai uită în mașină și, când văd fată la volan, și văd că fac unele manevre, dau din cap. Mică, mică, dar mă descurc”, a povestit cântăreața pentru sursa menționată anterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro