FOTO / Nicoleta Nucă, fără urmă de machiaj. Cum arată cântăreaţa, mai naturală ca oricând

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicoleta Nucă, fără urmă de machiaj. Cum arată cântăreaţa, mai naturală ca oricând © Instagram

Pe Nicoleta Nucă o vedeţi mereu fie la concerte sau la diferite evenimente mondene, însă puţini sunt cei care cum arată vedete într-o zi obişnuită. De curând, frumoasa cântăreaţă s-a afişat mai naturală ca oricând, fiind complet nemachiată.

Nicoleta Nucă este o femeie puternică şi asumată. Vedeta a demonstrat că se simte foarte bine în pielea ei, astfel că nu s-a sfiit niciodată să-şi etaleze naturaleţea. Recent, fanii cântăreţei au fost surprinşi când artista le-a arătat înfăţişarea sa, chiar la primele ore ale zilei.

Cu o bentiţă roz potrivită pe cap, ce îi ţinea la distanţă şuviţele de păr pentru a nu-i ajunge pe chip, Nicoleta Nucă le-a prezentat fanilor cum arată rutina ei zilnică, de dimineaţă. Internauţii au apreciat-o în număr mare pentru tansparenţa sa, admirându-i tenul lipsit de imperfecţiuni.

Nicoleta Nucă, despre pasiunea pentru sport

Nicoleta Nucă are o siluetă perfectă, ce a stârnit multă invidie în rândul tinerelor. Pentru a se menţine în formă, frumoasa cântăreaţă practică foarte mult sport, încă din perioada adolescenţei. Pe lângă asta, vedeta combină exerciţiile fizice cu alimentaţia sănătoasă.

„De la 16 ani fac foarte mult sport și am adoptat un mod de viață sănătos. În principiu, regimul meu alimentar a fost mai mereu hiperproteic și pe bază de fructe și legume, adică proteină animală și vegetală și foarte, foarte puțini carbohidrați”, a povestit artista pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro