FOTO / Nuntă mare în familia "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi s-a însurat

+7 click pentru
galerie

Lucian de la MPFM s-a căsătorit © Foto: Arhivă

Bucurie fără margini în familia "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi s-a căsătorit. A fost o nuntă de vis, cu momente de neuitat şi cu toţi cei dragi alături.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Lucian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a căsătorit weekendul trecut cu aleasa inimii sale. Lucian a fost concurent în cel de-al patrulea sezon de la MPFM, acolo unde a cunoscut-o pe Elena şi alături de carea trăit o poveste de dragoste destul de tumultoasă. Drumurile celor doi s-au despărţit, iar Lucian şi-a găsit dragostea în braţele unei blondine superbe.

După o relaţie absolut frumoasă şi plină de emoţii pentru cei doi a sosit şi clipa cea mare. Lucian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi aleasa inimii sale s-au căsătorit, weekendul trecut, în cadrul unui eveniment pe sufletul lor. Lucian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi soţia sa au radiat de fericire şi s-au bucurat pe deplin de momentul lor, mai ales că alături le-au fost familiile, prietenii, dar şi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu". Printre foştii colegi care au ţinut să-i fie alături lui Lucian în ziua cea mare se numără şi Elly cu Cristian, dar şi Simona cu iubitul şi Roxana cu soţul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro