FOTO / O mai ştii pe doamna Maria, mama lui Nicolae de la MPFM? Uite cum a ajuns să arate acum

+6 click pentru
galerie

Doamna Maria şi Nicolae de la MPFM © Facebook

O mai ştii pe doamna Maria, mama lui Nicolae, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"? Aceasta a intrat în casă alături de fiul ei în speranţa că acesta îşi va găsi sufletul pereche. După o relaţie cu Cătălina, care nu s-a terminat deloc bine, deşi se şi căsătoriseră, cei doi s-au despărţit, iar marea dragoste a lui Nicolae s-a dovedit a fi în afara casei.

Doamna Maria, mama lui Nicolae, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a susţinut fiul în toate alegerile pe care le-a făcut şi a arătat că este o mamă iubitoare şi protectoare cu copilul său. Iată că după divorţ, Nicolae şi-a regăsit fericirea în braţele Dianei, alături de care a făcut şi nuntă în această vară. Doamna Maria, mama lui Nicolae, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", se poate declara o femeie împlintiă, asta pentru că şi-a văzut copilul la casa lui.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Tocmai a împlinit 30 de ani şi radiază de fericire. Ce mai face Oana, cea care a încălcat regula 25 de la MPFM

Chiar dacă au trecut ceva ani de la terminarea competiţiei, doamna Maria, mama lui Nicolae, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu?", este neschimbată. Doamna Maria se păstrează tânără, iar anii parcă nici nu au trecut pe lângă ea. De asemenea, fericirea adusă de fiul său, Nicolae, care s-a căsătorit cu Diana în luna august, i-a umplut sufletul de bucurie, astfel că acum doamna Maria nu face decât să aştepte nepoţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro