FOTO / O recunoști? Acum este una dintre cele mai sexy și iubite cântărețe din România

+3 click pentru
galerie

FOTO / O recunoști? Acum este una dintre cele mai sexy și iubite cântărețe din România © Instagram

Roxana Nemeș le-a făcut fanilor o surpriză de proporții! Frumoasa cântăreață le-a împărtășit acestora o fotografie din copilărie, imagine ce le-a stârnit mari emoții.

Având în vedere că este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Roxana Nemeș are agenda plină de activități. Astfel că, o vedeți mereu, fie la concerte, fie la diverse evenimente mondene. Deși are fani în toată țara, nu mulți știu cum arăta artista în copilărie.

Roxana Nemeș are o legătură foarte strânsă cu fanii săi. Prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta îi ține la curent pe aceștia cu tot ce se mai întâmplă în viața sa, mai ales în această perioadă, de când ales să stea în casă din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă până acum și-a obișnuit admiratorii cu aparițiile sale sexy, ei bine, de această dată, cântăreața le-a arătat acestora o amintire de suflet, o fotografie realizată în perioada copilăriei.

Îmbrăcată predominant în negru, cu o cămașă albă, de școlăriță, Roxana Nemeș le-a topit pe loc inime internauților. Aceștia au putut observa că artista era de-o frumusețe răpitoare încă de la o vârstă fragedă, iar zâmbetul și părul său lung au rămas aceleași. Tu ai reușit să o recunoști?

„Eu... când eram o fetiță. 👧 Provocare. Trimiteți-mi poze cu voi din copilărie și le voi pune pe instastory! :)”, a scris Roxana Nemeș pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro