FOTO / Roxana Nemeș, surpriză inedită pentru ziua de naștere a iubitului. „M-am gândit să-i aduc plaja acasă”. Cum au sărbătorit cei doi, în izolare

+3 click pentru
galerie

FOTO / Roxana Nemeș, surpriză inedită pentru ziua de naștere a iubitului. „M-am gândit să-i aduc plaja acasă”. Cum au sărbătorit cei doi, în izolare © Instagram

Bucurie mare în viața Roxanei Nemeș. De curând, iubitul său și-a aniversat ziua de naștere. Cântăreața i-a oferit acestuia un cadou deosebit, aflați acasă, în izolare.

Roxana Nemeș este o femeie împlinită. Cântăreața are o carieră la care mulți visează, datorită talentului său incontestabil în muzică și nici pe plan sentimental nu stă mai rău, având o relație în care se simte foarte fericită. Recent, în cuplul său a avut loc un eveniment important: ziua de naștere a iubitului.

Cum această zi nu avea cum să treacă neobservată, Roxana Nemeș i-a pregătit partenerului său o mare surpriză. Chiar dacă se află acasă, în izolare, acest lucru nu i-a stat în cale artistei pentru a-și ști omul drag sufletului fericit. Vedeta s-a descurcat cu ce are și a improvizat o plajă, chiar în mijlocul camerei.

Îmbrăcată într-un costum de baie sexy, cu ochelari de soare, Roxana Nemeș a încercat să se proiecteze alături de iubitul ei tocmai în Malta, loc în care ar fi trebuit să se afle acum. Chiar dacă au rămas acasă din cauza situației dificile în care ne aflăm, cântăreața se mulțumește cu ce are, dovadă fiind zâmbetul de pe chipul său.

„De ziua iubitului meu, m-am gândit să-i aduc plaja acasă, că tot iubește el soarele, marea și plaja.. 😉🐚☀️🌅🏖 Trebuia să fim în Malta acum, dar ne descurcăm și acasă! :)) Să-mi trăiești, iubire! 🥂”, a scris Roxana Nemeș pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro