FOTO / Roxana Nemeș și iubitul, pregătiți să sară în ajutorul românilor! ”Nu sunteți singuri”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Roxana Nemeș și iubitul, pregătiți să sară în ajutorul românilor! ”Nu sunteți singuri” © Instagram

Roxana Nemeș și iubitul său se alătură românilor aflați la greu. Ce mesaj a postat blondina în plină epidemie de coronavirus, pe rețelele de socializare? 

Roxana Nemeș nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară. Cu o voce de aur și un timbru aparte, blondina se bucură de un succes colosal. Cu toate acestea, lucrurile nu stau prea bine acum, în plină epidemie de coronavirus, mai ales că toate concertele și evenimentele au fost anulate. 

Dar artista nu se lasă cu una cu două! Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, vedeta a postat un mesaj dedicat românilor. Și-a luat iubitul de mână, cu tot cu masca de protecție și e gata să ofere ajutor cetățenilor. 

”Noi suntem pregatiti sa va ajutam! Cu precautie si in siguranta! Nu sunteti singuri! 🙏🇷🇴”, a fost mesajul transmis de blondină pe internet. 

Când are loc nunta 

Și pentru că cererea a venit fără să se aștepte, acum Roxana Nemeș urmează să facă și pasul cel mare, nunta. Momentan nu au stabilit dată, însă vor avea timp în vacanța în care au de gând să plece. Asta dacă se mai poate, dată fiind pandemia cu coronavirus. 

”Încă n-am fixat(n.r data) pentru ca am tot fost plecați. Toată lumea ne întreabă, părinții <<Să ne spuneți din timp>>. Poate acolo pe plajă în Tulum o să ne gândim exact.”, a declarat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro