VIDEO / Magda Ciumac, în carantină, în Italia! ”Este o situație foarte critică aici. Fiul meu este în casă de patru săptămâni!”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Magda Ciumac, în carantină, în Italia! ”Este o situație foarte critică aici. Fiul meu este în casă de patru săptămâni!” © Instagram

Noul coronavirus a reușit să pună stăpânire și pe românii din Italia, care se află izolați în propriile locuințe de o bună perioadă de timp! Este și cazul Magdei Ciumac, care a intrat aseară telefonic în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, unde a povestit cât de gravă este situația în statul italian, dar și despre greutățile de care se lovește zi de zi!

Coronavirus nu e de joacă! Asta e fraza tuturor românilor aflați în străinătate, speriați de victimele pe care virusul ucigaș din China reușește să le facă de o bună perioadă de timp. În cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, Magda Ciumac a vrut să le deschidă ochii românilor, povestind ceea ce se întâmplă în momentul de față în Italia, prin telefon.

”Ies din casă și completez un formular, pentru că are voie o singură persoană în magazin”

Fosta soție a lui Tolea Ciumac susține că situația este una foarte gravă, însă încearcă din răsputeri să facă față. Își face provizii săptămânal, însă nu oricum. Atunci când iese la cumpărături este nevoită să completeze un formular, deoarece o singură persoană are voie să intre în incinta magazinelor. 

”Este o situație foarte critică aici, ca să nu spun mai mult de atât. Eu sunt bine și Alexander, fiul meu și al lui Tolea. Am noroc că am o casă foarte mare și multe provizii, că eu de obicei sunt o fire precaută. Ideea este că astăzi, aici au fost 57 de persoane testate pozitiv, în toată regiunea. Aici, noi suntem chiar izolați. Eu ies singură din casă, o dată pe săptămână, completez un formular, pentru că are voie o singură persoană în magazin. Am fost sâmbătă și practic până sâmbăta viitoare nu mai pot să ies.”, susține ea. 

Cu toate acestea, durerea Magdei nu este cauzată de COVID-19, ci de faptul că nu poate ajunge la mormântul mamei, care s-a stins din viață în urmă cu an. De asemenea, familia din România se află în izolare, fiind domiciliată în zone grav afectate ale țării, cum ar fi Timișoara. 

”Lumea este foarte panicată. Nu știu cum să vă spun ca să vă dați seama, dar ceea ce simt aici pe viu este incredibil. Italienii se susțin foarte mult între ei, ceea ce aș vrea și din partea românilor și inima mea, să nu mă înțelegeți greșit, este alături de România, de familia mea. Mă doare foarte tare că acum, pe 8 aprilie, se face un an de când a murit mama și vă dați seama ce greu este pentru mine să nu pot să merg la mama să-i pun un buchet de flori la mormânt.”, a completat fosta soție a lui Tolea Ciumac. 

”Fiul meu este în casă de patru săptămâni”

Magda este de-a dreptul șocată de miile de cazuri care cresc de la o zi la alta, devenind panicată de situația în care statul italian se află. Bruneta susține că fiul ei se află în casă de patru săptămâni, deoarece instituțiile de învățământ sunt închise, fiind foarte greu pentru un copil să stea atât de mult timp izolat. În ceea ce o privește, încearcă să-și umple timpul cu activități casnice. 

”Sunt câteva zeci de mii de oameni contaminați și 2.500 de morți. Sunt foarte panicată. Este foarte foarte greu, să vezi tancuri peste tot, să vezi poliție, să vezi oameni care plâng. O vecină din blocul în care stau a început să urle de disperare. Fiul meu este în casă de patru săptămâni. Gătesc, spăl, dau cu clor prin casă. Este o prostie să meargă lumea acum să cumpere spirt și clor. Teoretic ne spălam toți pe mâini până acum, nu?”, a zis Magda Ciumac pentru ”Agenția  VIP”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro