FOTO / Oana Roman, mesaj dur pe Internet! Vedeta susține că și-a „triat” sentimentele. „Am înțeles că cei răi vor fi și mai răi”

+6 click pentru
galerie

FOTO / Oana Roman, mesaj dur pe Internet! Vedeta susține că și-a „triat” sentimentele. „Am înțeles că cei răi vor fi și mai răi” © Instagram

Oana Roman a răbufnit! Se pare că ceva, sau mai bine zis, cineva a supărat-o extrem de tare! Vedeta a postat pe Instagram mai multe mesaje tăioase, lucru ce i-a pus pe gânduri pe fani.

Este cunoscut faptul că Oana Roman a dat dovadă întotdeauna de transparență. Indiferent de subiect, vedeta a demonstrat mereu că este o femeie asumată, care spune lucrurilor pe nume. La fel a făcut și de această dată când a postat mai multe mesaje dure pe contul său de Instagram, semn că cineva a scos-o foarte tare din sărite.

„Am învățat multe în perioada asta. Am recâștigat oameni în sufletul meu, câțiva au confirmat că eu locul lor în inima mea, despre alții mi s-a întărit convingerea că nu avem puncte comune! Mi-am triat cumva sentimentele, pentru că eu din fire iubesc oamenii din start”, așa și-a început Oana Roman mesajul.

În continuare, vedeta a făcut un atac dur la adresa persoanelor „rele” din viața sa. Oana Roman le-a acuzat de lipsă de „demnitate, onoare, onestitate, altruism, bun simț, generozitate, competență, muncă”.

„Am înțeles că și că cei răi vor fi și mai răi și sunt mai mulți decât ar trebui să fie pe lumea asta. Cei buni rămân buni orice ar fi. Am văzut încă o dată că în astfel de momente, câștigă tot oportunități fără scrupule! Se descurcă prin orice mijloace și cu orice preț. Pentru că nu pun preț pe nimic din ceea ce caracterizează un om. Adică demnitate, onoare, onestitate, altruism, bun simț, generozitate, competență, muncă”, a continuat vedeta.

Printre altele, Oana Roman a ținut să spună că se adaptează foarte greu realității, deoarece lumea este mult prea rea și că în mintea ei oamenii sunt mult mai frumoși la suflet.

„Eu încă trăiesc în capul meu într-o lume bună, ideală și plină de lucruri frumoase. Cu mult rău, dar un rău care mereu pierde... realitatea însă e alta. Și mă chinui mult să mă adaptez”, este o parte din mesajele Oanei Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro