FOTO / Oana Roman, o gospodină desăvârșită! Vedeta este în stare de orice pentru a-și răsfăța fiica

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Roman, o gospodină desăvârșită! Vedeta este în stare de orice pentru a-și răsfăța fiica © Instagram

Oana Roman este o mamă model! Vedeta a demonstrat că este în stare de orice pentru a-i face poftele fiicei sale Isabela. Iată în ce ipostază s-a afișat aceasta!

Oana Roman este una dintre cele mai iubite vedete din țară. La 44 de ani, aceasta are o viață la care mulți aspiră, fiind împlinită atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental.

Chiar dacă are agenda plină de evenimente și de activități prin prisma carierei sale, Oana Roman își face mereu timp pentru cei dragi. Vedeta a profitat de izolare pentru a sta mai mult cu cele mai importante persoane din viața sa: mama sa, Marius Elisei și fiica lor Isabela.

Deși a luat o pauză de la activitatea profesională, asta nu înseamnă că s-a odihnit! Oana Roman a avut mult de muncă și acasă, povestindu-le deseori fanilor că în ultima perioadă se cam săturase de atâta curățenie.

Astfel, nu este un secret că Oana Roman se pricepe și la gospodărit. Dacă în ceea ce privește curățenia se descurcă de minune, când intră în bucătărie lucrurile se desfășoară la fel de bine. De curând, vedeta le-a dezvăluit fanilor că s-a pus pe gătit paste la dorința fiicei sale, semn că face orice pentru fericirea ei.

„A vrut Isa paste :)”, a scris Oana Roman la un InstaStory, afișându-se în bucătărie, cu mâncarea pe foc, exact ca o adevărată gospodină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro