Oana Roman, trasă la răspundere de fani din cauza modului în care s-a îmbrăcat! Vedeta nu acceptă sub nicio formă criticile: ”Încerc să educ lumea” 

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, trasă la răspundere de fani din cauza modului în care s-a îmbrăcat! Vedeta nu acceptă sub nicio formă criticile: ”Încer să educ lumea” © Instagram

Peste Oana Roman nu trece nimeni! Vedeta a fost trasă la răspundere de fani din cauza modului în care s-a îmbrăcat! Cum nu acceptă nicio critică, Oana le-a oferit imediat o replică celor din mediul online. 

”Trebuie să accepți și criticile”

Oana Roman se numără printre cele mai de succes femei din lumea mondenă. Mereu cu un pas înaintea tuturor, astăzi, vedeta a fost trasă răspundere de fani din cauza modului în care s-a îmbrăcat. Cu o fustă roz și cu o bluză de ”pijama”, potrivit spuselor celor din mediul online, internauții au sărit imediat cu gura la adresa Oanei. 

Și cum este o fire directă și mereu pusă pe fapte, vedeta nu a acceptat nicio secundă criticile, reușind să stârnească tot mai multe reacții pe contul de Instagram. ”Nu este deloc ok, tinuta!Trebuie sa accepti si criticile, mereu spui ca ești asumată!🤗”, i-a comentat un urmăritor. 

Desigur că răspunsul ei nu a întârziat să apară, Oana fiind de părere că ea doar încearcă să educe lume, iar judecatul este o lipsă a celor șapte ani de acasă. 

”Pai sunt. Dar eu tot încerc să educ lumea. E greu . Eu am invatat acasă ca nu critici in public o femeie. E chestie de 7 ani de acasa . Nu ti place treci mai departe sau spui in privat.”, a scris vedeta. Iar discuția nu s-a oprit aici, căci fanii au continuat să ofere replici acide la adresa Oanei Roman. 

”Îți place te uiți, nu-ți place, treci mai departe”

”Dacă părerea altcuiva nu are relevanta de ce postezi? Cu trecutul mai departe sunt de acord”, a zis un alt internaut. Enervată la culme de aceste critici, Oana a scris că nu-i pasă de ce cred ceilalți, deoarece nu postează fotografii pentru a cere părerea cuiva, ci din plăcere. 

”Pentru ca nu postez pentru a cere vreo parere. Iti place te uiti, nu ti place treci mai departe.”, a comentat imediat Oana. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro