FOTO / Oana Zăvoranu, apariţie incendiară pe Internet. Vedeta a înnebunit toţi bărbaţii cu formele sale

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Zăvoranu, apariţie incendiară pe Internet. Vedeta a înnebunit toţi bărbaţii cu formele sale © Instagram

Face ce face şi îi lasă pe toţi cu gura căscată! Oana Zăvoranu este una dintre cele mai excentrice apariţii din showbizul românesc. De curând, vedeta a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor, etalându-şi formele perfecte în câteva fotografii de senzaţie.

La cât de bine arată, cu siguranţă nu îi dai mai mult de 25 de ani! Oana Zăvoranu este o femeie pe cât de puternică, pe atât de sexy. Abdomenul său plat şi formele sexy au produs isterie în rândul internauţilor. Admiratorii săi de pe reţelele de socializare nu au mai putut să-şi ia ochii din decolteul generos al actriţei, lucru pentru care nu putem să îi condamnăn, având în vedere trupul de zeiţă al focoasei brunete.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri inedite despre viaţa ei

Este cunoscut faptul că Oana Zăvoranu este o femeie asumată. Vedeta menţine o legătură strânsă cu fanii săi, astfel că la fel de transparentă a fost şi când le-a povestit acestora despre anumite detalii din viaţa sa. Potrivit spuselor sale, actriţa a trecut printr-un mix de sentimente şi situaţii până a ajuns la tot ce este acum.

"Orice parte negativă ascunde una pozitivă şi nu ştii niciodată cum o întâmplare din care părea că nu mai poţi ieşi, se poate dovedi datorită inteligenţei tale, a fi cea care te salvează în ultimul moment 😎 Asta a fost de când mă ştiu viaţa mea, agonie şi extaz, victorii şi înfrângeri, prieteni şi duşmani, îngeri şi demoni, dragoste şi ură, înălţare şi decădere.... dar mereu EU, capabilă să privesc în ochi pe oricine fără să trebuiască să îmi feresc privirea, gata să o iau de la început şi în final, puternică, norocoasă şi învingătoare 💪✌️👊 Mulţumesc lui Dumnezeu🙏Love, Oana ♥️", a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro