FOTO / Oana Zăvoranu, întruchiparea luxului şi a opulenţei! Cum şi-a tunat bolidul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Zăvoranu, întruchiparea luxului şi a opulenţei! Ce bolid şi-a luat focoasa brunetă © Instagram

Oana Zăvoranu se numără printre cele mai frumoase apariţii de la noi din ţară. Duce o viaţă plină de lux şi opulenţă, aşa că îşi permite să se răsfeţe cu tot ceea ce vrea. De curând, actriţa şi-a postat pe reţelele de socializare bolidul de lux, care a trecut prin mai multe transformări!

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de prezentări. Este una dintre cele mai sexy actriţe, bucurându-se de un succes inedit din punct de vedere profesional. Viaţa ei este una presărată de lux, trăind mai ceva ca-n poveştile cu prinţi şi prinţese.

Are conturile bancare pline şi nu ezită să-şi facă poftele, indiferent cât ar costa ceea ce-şi doreşte. Focoasa brunetă nu s-a uitat niciodată la bani, fiind de părere că viaţa trebuie trăită la maxim. Ei bine, pe acelaşi principiu a mers şi acum, când, a ales să-şi tuneze bolidul. 

Pe contul de Instagram al vedetei, acolo unde este activă şi postează în permanenţă, a apărut o fotografie cu noul bolid de lux pe care Zăvo l-a tunat.  Autoturismul străluceşte de-a dreptul, potrivindu-se pe măsura cu actriţa noastră, fiind estimat undeva la zeci de mii de euro.

Comentariile au curs în lanţ la postarea Oanei, însă, în niciun caz de bine. Oamenii şi-au exprimat părerea, susţinând că suma de bani dată pe maşină este una prea mare şi că unii muncesc ani întregi pentru a-i obţine. 

"Dacă aş vinde o haină de-a ta, mi-aș cumpăra casă.. 😔 Dar mașina asta!? 🤦‍♀️ / Era vorba de bani aruncați aiurea, cand alții dorm în scări de bloc... 😐 / Banii de multe ori nu aduc putere!!! Iar pentru unii, bogăția nu sunt lucrurile materiale..", sunt doar câteva dintre reacţiile internauţilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro