FOTO / Oh, Ramona! Asistenta tv a încins internetul cu un decolteu de infarct

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oh, Ramona! Asistenta tv a încins internetul cu un decolteu de infarct © Instagram

Ramona Olaru este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase asistente tv de la noi. Vedeta se bucură de un succes colosal din punct de vedere profesional, mai ales că are şi un corp de invidiat. Recent, a postat o fotografie prin care a reuşit să-i lase pe toţi cu gura căscată!

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente tv de la noi din ţară. Este apreciată şi iubită de toată lumea, dând dovadă de un profesionalism aparte. Cu toate că este mereu pe micile ecrane sau la diferite evenimente, blondina nu uită de planul sentimental. 

Are o relaţie de câteva luni cu Adrian Popescu, Cuza de la "Noaptea Târziu". Deşi gurile rele au încercat de fiecare dată să-i despartă, dragostea dintre cei doi a triumfat dintotdeauna. Blondina este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face.

Aşa a făcut şi astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor, când s-a pozat într-o ipostază de zile mari. Ramona apare într-o bluză roz, superbă, care îi lasă la vedere sânii. Cu un simţ al umorului bine dezvoltat, aşa cum ne-a obişnuit mereu, în descriere a scris: "Uneori pot, alteori mai pot putin!
Mihai: Bețiv de meserie!🤭"
.

Ce meserie a avut înainte de a deveni asistentă tv

Munceşte încă de mică şi niciodată nu i-a fost ruşine cu asta. Într-un interviu, Ramona a dezvăluit că primul job a fost cel de picol la un restaurant din Călăraşi. 

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”, susține blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro