Ramona Olaru nu a fugit niciodată de muncă! Ce meserie a avut blondina înainte de a deveni asistentă tv

+4 click pentru
galerie

Ramona Olaru nu a fugit niciodată de muncă! Ce meserie a avut blondina înainte de a deveni asistentă tv © instagram

Ramona Olaru este una dintre cele mai râvnite femei de la noi din țară. Cu toate că dă dovadă de o frumusețe aparte, blondina nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre începuturile ei, dinainte de a deveni asistentă tv!

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase asistente tv. Vedeta se mulează perfect pe micile ecrane, iar bărbații sunt înnebuniți după formele ei. Deși este conștientă de atuurile pe care le are, Ramona a ales să se dedice unui singur bărbat, Cuza de la „Noaptea Târziu”. Cei doi trăiesc o iubire ca-n povești și nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie.

Ca să ajungi acolo unde îți dorești nu este chiar atât de ușor, iar majoritatea vedetelor de la noi au făcut mai multe sacrifcii și compromisuri pentru a deveni numele consacrate care sunt astăzi. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost mereu o fire sinceră și deschisă, nefiindu-i niciodată rușine cu meseriile pe care le-a practicat înainte de a ajunge pe micile ecrane.

Potrivit Libertatea.ro, blondina a avut prima meserie la vârsta de 12 ani, în timpul vacanței mari din școala generală. A lucrat pentru prima dată ca picol în cadrul unui restaurant. Vedeta și-a dorit dintotdeauna să fie independentă financiar, mai ales că provine dintr-o familie modestă.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”.”, susține blondina.

„E cea mai mare iubire a mea”

Puțini sunt cei care știu că pasiunea Ramonei a fost dintotdeauna modelling-ul, pe care l-a și practicat pe vremea când avea 19 ani. Pe lângă frumusețea de care dădea dovadă, asistenta tv a avut dintotdeauna înălțimea corespunzătoare carierei de model.

„Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro