FOTO / Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap. Pe lângă nuntă, Vlăduța Lupău a mai anulat un eveniment important din viața sa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap. Pe lângă nuntă, Vlăduța Lupău a mai anulat un eveniment important din viața sa © Instagram

Vladuța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. Frumoasa interpretă le-a dat fanilor o veste proastă, aceea că, din cauza pandemiei de coronavirus este nevoită să își anuleze nunta. După acest anunț a urmat un altul, planurile artistei fiind date complet peste cap.

Peste puțin timp, Vlăduța Lupău și alesul inimii sale urmau să-și vadă visul împlinit. Cei doi urmau să aibă o nuntă ca-n povești, însă din cauza situației dificile în care ne aflăm, artista le-a spus fanilor că planul a fost anulat, iar ziua cea mai va trebui să mai aștepte.

„Inițial nu credeam că o să fie cazul, însă după cum știm...nu pot face petrecere cu 8 oameni ( ca să fac haz de necaz)”, a scris Vlăduța Lupau pe Instagram.

Astăzi, vedeta le-a spus fanilor că ea și partenerul său de viață trebuiau să se afle în Dubai, însă tot din cauza pandemiei au fost nevoiți să anuleze. Pentru a-și aminti de clipele frumoase petrecute, artista a postat o fotografie cu ea și soțul ei de pe vremea când se aflau într-o vacanță.

„Azi trebuia să fim în Dubai... dar din cauza acestei probleme mondiale, nu suntem. Ma bucur oricum de pozele din ultima vacanță și de faptul că suntem sănătoși ❤️🙏🏼”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro