Veste tristă pentru Vlăduța Lupău! Și-a anulat petrecerea de nuntă. ”Nu credeam că o să fie cazul”

+3 click pentru
galerie

Veste tristă pentru Vlăduța Lupău! Și-a anulat petrecerea de nuntă. ”Nu credeam că o să fie cazul” © arhiva

Vlăduța Lupau s-a căsătorit în toamna anulului trecut, însă a programat petrecerea de nuntă în acest an, mai exact în luna aprilie. Acum ea și soțul ei sunt nevoiți să anuleze evnimentului din cauza pandemiei de coronavirus!

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu partenerul ei în toamna anului trecut, iar pentru că nu avea când să programeze și petrecerea de nuntă cei doi au ales să o facă în acest an, mai exact pe 30 aprilie.

Cei doi au ales să-și unească destinele într-o zi de marți, dat fiind faptul că soțul ei este portar la echipa CFR Cluj, iar ea avea o mulțime de concerte ce nu îi permiteau în altă zi.

"Toată lumea se aştepta să fac o nunţă anunţată, la televizor! Am ales o zi de marţi pentru că Adi fiind fotbalist, nu avea liber. Şi nici eu nu aveam, fiind prinsă cu evenimentele. Am ales o pădure, n-am avut semnal, nu putea să facă nimeni nimic. Am trăit tot aşa cum ne-am dorit. E o pădure din localitatea bunicilor lui Adi", a povestit Vlăduţa Lupău la "Răi Da Buni"

Va anula petrecerea de nuntă! 

Cântăreața e deja începuse să se pregătească pentru marele eveniment, dar acum este nevoită să-l anuleze din cauza pandemiei de coronavirus care s-a instaurat de câteva săptămăni în țara noastră.

”Inițial nu credeam că o să fie cazul, însă după cum știm...nu pot face petrecere cu 8 oameni ( ca să fac haz de necaz)”, a scris Vlăduța Lupau pe Instagram ca răspuns a unei întrebari adresate de un fan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro