Vlăduţa Lupău este în culmea fericirii, după nuntă. Familia artistei s-a mărit

+4 click pentru
galerie

Vlăduţa Lupău este în culmea fericirii, după nuntă. Familia artistei s-a mărit © Instagram

Vlăduţa Lupău este în culmea fericirii, la început de an. Familia artistei s-a mărit, iar cea care a dat marea veste a fost chiar ea.

Bucurie mare în viaţa Vlăduţei Lupău la început de 2020. Artista a devenit mătuşă, după ce una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa a născut o minunăţie de fetiţă. Micuţa a venit pe lume miercuri, pe 8 ianuarie, şi le-a umplut inimile de fericire părinţilor ei.

Vlăduţa Lupău a fost plecată în luna de miere alături de soţul ei, însă primul lucu pe care l-a făcut la revenirea în ţară a fost să meargă la maternitate pentru a o vedea pe fetiţa care, ce credeţi, îi poartă numele. Micuţa se numeşte Vlăduţa Ayana Lupău, iar artista este cum nu se poate mai mândră de acest lucru. Ba chiar a ţinut să împărtăşeasă şi cu fanii săi fericirea începutului de an.

Vlăduţa Lupău, luată la întrebări de fani cu privire la sarcină

Vlăduţa Lupău s-a căsătorit la finalul lui 2019 cu Adi Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi au făcut nunta în mare, iar la puţin timp fanii au început să o ia la întrebări pe artistă cu privire la o posibilă sarcină.

Vlăduţa Lupău a fost invitată la Radio Zu, la începutul lunii decembrie, acolo unde a purtat o rochie foarte frumoasă, însă care o făcea să pară însărcinată. Fanii au fost curioşi să afle dacă aceasta urmează să devină mămică, iar printre cei care i-au adresat această întrebare se numără şi colega ei de breaslă, Andreea Bănică. ''Pregăteşti un bebe ştrumf? E pe drum?🙈🤗😇🌸", a întrebat-o Andreea Bănică pe Vlăduţa Lupău pe Instagram. Dar, evident, dacă este să urmărim imaginile pe care artista le-a postat din vacanţă ne dăm seama că fanii mai au de aşteptat până când Vlăduţa Lupău va da marea veste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro