FOTO / Pe Vlad Gherman îl cunoaşte toată lumea, însă puţini ştiu cum arată tatăl său. Seamănă sau nu cei doi?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pe Vlad Gherman îl cunoaşte toată lumea, însă puţini ştiu cum arată tatăl său. Seamănă sau nu cei doi? © Instagram

Vlad Gheman este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România. Nu e de mirare că are şi o mulţime de fani, care îl admiră pentru talentul său. Cu toate astea, puţini sunt cei care ştiu cum arată tatăl artistului.

Vlad Gherman are o viaţă la care mulţi aspiră. Vedeta are o carieră de succes în lumea artistică şi nici pe plan sentimental nu stă mai rău, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, cu iubita lui, Cristina Ciobănaşu. Deşi are o viaţă extrem de activă, împărţindu-şi timpul între actorie şi relaţie, artistul reuşeşte să petreacă unele momente şi alături de familia sa.

De curând, Vlad Gherman a plecat la drum însoţit de o persoană specială. Cu această ocazie, actorul le-a dezvăluit fanilor cum arată tatăl său. Îmbrăcat la patru ace, într-o cămaşă în dungi, tatăl vedetei a făcut senzaţie printre internauţi, fiind surprinşi să-l cunoasă. Artistul l-a prezentat în cadrul unui scurt Boomerang, postat pe contul său de Instagram.

"La drum cu tatăl meu", a scris Vlad Gherman pe reţeaua de socializare.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, surpriză uriaşă pentru fani

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au amintit cu drag de perioada în care susțineau spectacole împreună și se gândesc să scoată o nouă piesă cu care să-şi bucure fanii.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă. Cine stie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro