FOTO / Pe Vlăduța Lupău o cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată fratele ei. Seamănă ca 2 picături de apă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pe Vlăduța Lupău o cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată fratele ei. Seamănă ca 2 picături de apă © Instagram

Toată lumea o cunoaște pe Vlăduța Lupău! O vedeți mereu la diferite evenimente, încântându-i pe toți cu vocea sa inconfundabilă. Deși are o mulțime de fani în toată țara, puțini știu cum arată fratele ei. De curând, artista le-a sătisfăcut această curiozitate și le-a împărtășit o fotografie emoționantă cu acesta.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară. Cu toate că este o persoană publică, frumoasa artistă nu și-a expus foarte mult familia și a ales să se concentreze mai mult pe carieră. De curând însă, artista și-a bucurat fanii cu o fotografie de senzație, cu ea și fratele ei.

După ce nu cu multă vreme în urmă arista le-a dezvăluit admiratorilor de pe rețelele de socializare cum arată cea care i-a dat naștere, iar aceștia au rămas uimiți de cât de bine seamănă cele două, Vlăduța Lupău le-a mai pregătit acestora o surpriză. Vedeta nu-i seamănă doar mamei sale, ci și fratelui său.

De curând, Vlăduța Lupău a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu ea și fratele ei. În imagine, cei doi sunt cu zâmbetul la urechi și sunt îmbrăcați asemănători, în halate medicale, semn că cei doi împart aceeași pasiune. Cu această ocazie artista i-a răspuns unui admirator care a întrebat-o cum se înțelege cu acesta.

„Ca frații :))”, a fost răspunsul Vlăduței Lupău.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro