FOTO / Pepe, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Rosa a împlinit 5 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pepe, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Rosa a împlinit 5 ani © Facebook

Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Ieri, cântărețul și frumoasa lui soție au avut motive de bucurie: una dintre fiicele lor, Rosa, a împlinit vârsta de cinci anișori.

Pepe este în culmea fericirii. Artistul are o viață la care mulți aspiră. Cântărețul este un om împlinit atât pe plan profesional, cucerindu-i pe toți cu talentul său incontestabil în muzică, cât și pe plan sentimental, având o familie superbă, formată din soția sa și superbele lor fiice.

De curând, în familia lui Pepe a fost mare sărbătoare. Fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 5 anișori. Cum această ocazie cu avea cum să treacă neobservată, cântărețul a marcat fericitul eveniment prin câteva fotografii de colecție cu el și sărbătorita.

În același timp, cântărețul și-a impresionat fanii cu un mesaj emoționant, transmis micuței Rosa, pe rețelele de socializare.

„Astăzi este numai şi numai despre ROSA, iubirea mea, prinţesa mea care împlineşte 5 ani !!! ❤️”, a scris Pepe pe contul său pe Facebook, în dreptul imaginilor cu el și fiica lui.

Reacția fanilor a fost una pe măsură, transmițându-le în număr mare mesaje atât lui Pepe, cât și fiicei lui.

„La mulți ani! Să-ți trăiască prințesa și să vă bucurați de ea / Dragul meu Pepe ești cel mai fericit tătic ! La mulți ani frumoși cu sănătate fetiței tale Rosa! Și familiei tale.Toate cele bune! / La mulți ani micuței prințese, Pepe! Să fie sănătoasă, fericită și iubită de Dumnezeu! / Ce mai seamănă ea cu tati! La mulți și binecuvântați ani Rosei și vouă asemenea!”, sunt doar unele dintre sutele de urări ale admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro