Falimentul bate la ușă! Pepe și-a închis salonul din cauza epidemiei cu coronavirus

+2 click pentru
galerie

Falimentul bate la ușă! Pepe și-a închis salonul din cauza epidemiei cu coronavirus © Instagram

Epidemia de coronavirus pare să strice afacerile vedetelor noastre! Este și cazul lui Pepe, care și-a închis salonul de frica virusului care face ravagii în țara noastră. 

Coronavirus este de neoprit, bilanțul infectărilor crescând considerabil de la o zi la alta. De teamă să nu pățească ceva, oamenii aleg să nu mai iasă din propriile locuințe, aprovizionându-se cum se cuvine pentru o bună perioadă de timp. 

Este și cazul vedetelor noastre, care se tem și ele de virusul ucigaș din China. Din cauza tuturor veștilor proaste care s-au abătut asupra țării, Pepe s-a văzut nevoit să închidă pentru o perioadă salonul de înfrumusețare pe care îl deține împreună cu soția lui. Și problema cea mai mare nu este salonul, cât faptul că toate concertele i-au fost anulate din cauza pandemiei. 

Raluca și Pepe susțin că nu vor să pună în pericol viața angajaților sau a clienților. Drept urmare, au transmis un mesaj prin care au explicat cum stau lucrurile. 

”Din păcate şi cu părere de rău vă anunţăm că dată fiind situaţia actuală, de luni, 16 martie, Victoriei 100 se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Bineînţeles că vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne auzim dar mai ales să ne revedem cu bine, cât de curând. Vă mulţumim pentru înţelegere şi multă, multă sănătate fiindcă este cel mai important acum”, au zis ei. 

Oare cum vor reuși să se descurce cei doi fără salon, dar și fără concertele artistului? Totodată, cuplul Pascu-Pastramă a luat decizia de a închide și grădinița pe care o dețin într-o zonă cunoscută a Capitalei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro