FOTO / Pepe şi Raluca, tandreţuri şi sărutări în văzul tuturor. Cadrul romantic cu care şi-au emoţionat admiratorii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pepe şi Raluca, tandreţuri şi sărutări în văzul tuturor. Cadrul romantic cu care şi-au emoţionat admiratorii © Instagram

Pepe şi Raluca sunt un model în rândul cuplurilor, ţinând cont de dragostea pe care şi-o poartă reciproc. Cei doi sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, fiind mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când se află împreună. De curând, cântăreţul şi frumoasa lui soţie au fost protagoniştii unui cadru superb, în care s-au sărutat în public.

Pepe este un bărbat împlinit, din toate punctele de vedere. Cântăreţul are o familie minunată, formată din soţia lui superbă Raluca şi cele două fiice şi o carieră de succes în muzică, aspirată de mulţi. Artistul şi partenera lui de viaţă sunt nedezlipiţi de micuţele lor, petrecând împreună clipe unice, de familie. Atunci când prind un moment de intimitate, cele două vedete se bucură din plin de iubirea lor.

Recent, Raluca şi Pepe au făcut senzaţie pe Internet, printr-o ipostază demnă de îndrăgostiţi. Îmbrăcaţi lejer, în tricou, îndrăgitul cuplu s-a fotografiat sărutându-se şi fiind foarte apropiaţi. Imaginea i-a încântat peste măsură pe fani, drept pentru care au asaltat fotografiile cu mii de like-uri şi comentarii apreciative.

Sărbătoare mare în familia Ralucăi Pascu

Raluca Pascu este în culmea fericirii. De curând, tatăl său şi-a aniversat ziua de naştere. O asemenea ocazie importantă nu avea cum să treacă neobservată, astfel că, frumoasa brunetă şi familia sa au mers să petreacă împreună.

"La mulți ani, tăticul meu bun! Îți multumesc pentru tot! Te iubesc!", a scris Raluca Pascu pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu tatăl şi fiicele sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro