FOTO / Socrul lui Pepe îşi aniversează ziua de naştere. Mesajul emoţionant transmis de Raluca Pascu tatălui său

+3 click pentru
galerie

FOTO / Socrul lui Pepe îşi aniversează ziua de naştere. Mesajul emoţionant transmis de Raluca Pascu tatălui său © Instagram

Sărbătoare mare în familia lui Pepe şi a soţiei sale. Socrul cântăreţului îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Cu această ocazie, Raluca Pascu i-a transmis un mesaj emoţionant tatălui ei, impresionându-i extrem de mult pe fani.

Pepe şi Raluca formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună două fetiţe superbe, de care sunt foarte ataşaţi. De curând, în viaţa artistului şi a soţiei sale a avut loc un eveniment foarte important. Deşi au propria familie, vedetele nu uită niciodată de cei care le-au dat viaţă. Aşadar, Raluca Pascu nu a avut cum să nu sărbătoarească o asemenea zi importantă, cea a aniversării tatălui său, pe care au petrecut-o, bineînţeles, împreună.

Îmbrăcat elegant, la cămaşă, tatăl Ralucăi Pascu şi-a aşteptat nerăbdător fiica, dar şi pe nepoatele şi ginelere său. Deşi au agenda plină de evenimente, Pepe şi soţia lui ştiu să-şi evalueze priorităţile, astfel că, această zi i-au dedicat-o exclusiv socrului lui Pepe, pentru a putea petrece, aşa cum se cuvine, împreună.

Raluca Pascu a împărtăşit acest eveniment cu fanii săi de pe reţelele socializare prin câteva imagini de familie, alături de tatăl său. Acesta a ţinut să facă o fotografie şi cu nepoatele sale, de care este foarte mândru.

"La mulți ani, tăticul meu bun! Îți multumesc pentru tot! Te iubesc!", a scris Raluca Pascu pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu tatăl şi fiicele sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro