FOTO / Povestea cutremurătoare a Magdei Coman. Cum e să fii însărcinată în scaun cu rotile. "Poate să îmi pună viaţa în pericol"

+9 click pentru
galerie

Magda Coman, alături de fiica ei © Facebook

Magda Coman, celebrul model în scaun cu rotile, a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei de viaţă. Mai mult decât atât, puterea pe care a demonstrat-o de fiecare dată a însemnat o motivaţie pentru mulţi oameni.

Felul în care a arătat că poate să treacă peste problema din viaţa sa a făcut-o să fie admirată şi apreciată de toată lumea. Chiar dacă a fost greu, Magda Coman nu s-a lăsat, s-a căsătorit, a făcut o fetiţă, iar acum este pregătită să-l primească în viaţa sa şi pe cel de-al doilea copil.

Magda Coman este însărcinată în şapte luni şi urmează să devină mamă de băiat. Micuţul va purta numele Elisei, nume ales din Biblie, şi este deja un copil iubit. Invitată în cadrul unei emisiuni, Magda Coman a vorbit despre cum se descurcă în rolul de mamă, despre cum se bucură de orice moment, dar şi despre cum se descurcă cu cea de-a doua sarcină.

"Sarcina decurge normal, în situaţia noastră este la fel, doar că suntem mai mult monitorizaţi. Eu am ales să nasc în România pentru că medicul mi-a dat încredere. În situaţia mea o sarcină poate să îmi pună viaţa în pericol. Mereu mi-am dorit mai mulţi copii. Sunt în şapte luni jumătate, voi avea un băieţel pe care l-am numit Elisei. În rolul de mamă e un test de forţă. Este dificil, dar niciodată nu m-am plâns. Eu cred că Dumnezeu îţi dă puterea necesară să-ţi creşti copilul. Nu mă sperie faptul că o să mai am un copil. Nu sunt nici ca femeile care îşi doresc bone. Eu am trăit ca o binecuvântare din partea Lui Dumnezeu această sarcină. Mama mă ajută, dar lucrează şi nu este în permanenţă cu mine. Am avut stări de greaţă, dar mi-am continuat activitatea, am călătorit în Italia până aproape de cinci luni, nu a fost o schimbare bruscă în viaţa mea. La controale merg o dată sau de două ori pe lună, doar că am nişte investigaţii suplimentare. Poate o femeie cu dizabilităţi să ducă sarcina la bun sfârşit dacă este monitorizată aşa cum trebuie", a spus Magda Coman la o emisiune tv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro