FOTO / Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus. „Suntem monitorizați în permanență”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus. „Suntem monitorizați în permanență” © Instagram

Virusul ucigaș din China a provocat isterie în toată lumea. Astfel, mulți oameni și-au luat măsuri de precauție, de teama acestuia. În timp ce unele vedete au intrat în carantină, Radu Vâlcan a plecat în perioada pandemiei de coronavirus în Republica Dominicană, loc în care a fost și testat pentru Covid-19.

Multe dintre vedete, atât din showbizul autohton, cât și din cel internațional, și-au anunțat în ultimele zile fanii că au hotărât să rămână în casă, alături de familie, pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei dragi. În această perioadă dificilă, Adela Popescu este nevoită să se descurce singură cu creșterea celor mici, deoarece Radu Vâlcan se află în Republica Dominicană.

Îndrăgitul prezentator le-a dezvăluit de curând admiratorilor de pe rețelele de socializare că și în Republica Dominicană lucurile sunt tratate cu multă seriozitate în ceea ce privește coronavirusul. În același timp, Radu Vâlcan le-a mărturisit acestora că a fost testat pentru Covid-19, dovada fiind o fotografie postată pe contul său de Instagram.

Actorul și-a liniștit repede fanii, spunându-le că, din fericire, toți se află într-o stare foarte bună și sunt complet sănătoși. Potrivit spuselor sale, dacă cineva prezintă un simptom de boală, va fi transportat de urgență la spital.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! 🙏🙏🙏”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro