FOTO / Roxana Nemeş, apariţie de senzaţie alături de iubitul ei! Cum s-au fotografiat cei doi

+4 click pentru
galerie

FOTO / Roxana Nemeş, apariţie de senzaţie alături de iubitul ei! Cum s-au fotografiat cei doi © Instagram

Roxana Nemeș este în culmea fericirii. Împreună cu iubitul ei, Călin Hagima, artista a plecat într-o vacanță de vis și nu a ezitata să împărtășească asta și cu fanii de pe Instagram!

Roxana Nemeș se numără printre cele mai frumoase vedete din lumea showbiz-ului. Pe lângă aspectul fizic, artista dă dovadă și de talent, vocea și timbrul său fiind aparte.

În ultima perioadă a încercat să stea departe de gurile rele și să-și vadă liniștită de viața ei. Ei bine, zis și făcut! Dacă pe plan profesonal lucrurile merg ca și unse, pe plan personal, nu mai avem nimic de zis. Blondina și iubitul ei, Călin Hagima trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Și pentru a-și celebra iubirea cum se cuvine, Roxana și Călin au ales o destinație de vis pentru escapada lor, New York. Vedeta este tot mai activă pe contul de Instagram și postează zilnic fotografii din vacanța mult așteptată. Ba plimbându-se pe străzi, ba stând la soare, cei doi nu ezită să-și arate dragostea.

Iubitul a cerut-o în căsătorie

În luna decembrie a anului trecut, frumoasa Roxana s-a logodit cu iubitul ei. Cu toate că s-au despărțit și s-au tot împăcat, cei doi nu pot sta departe unul de celălalt, dragostea care îi leagă fiind mult mai puternică.

Cererea a fost una de vis, Călin reușind să proiecteze pe una dintre clădirile din București, un mesaj și o poză cu cei doi, impresionând-o pe blondină până la lacrimi.

”Încă n-am fixat(n.r data) pentru ca am tot fost plecați. Toată lumea ne întreabă, părinții <<Să ne spuneți din timp>>. Poate acolo pe plajă în Tulum o să ne gândim exact.”, a spus artista cu ceva timp în urmă, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro