A fost cerută în căsătorie, iar acum deja au plecat în vacanță. Roxana Nemeș și logodnicul său, escapadă pe tărâm american

+3 click pentru
galerie

A fost cerută în căsătorie, iar acum deja au plecat în vacanță. Roxana Nemeș și logodnicul său, escapadă pe tărâm american © instagram

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie pe 7 decembrie 2019 de către iubitul său, iar în curând se vor pregăti pentru pasul cel mare. Pentru a celebra logodna lor, cei doi au plecat departe de România, tocmai în America, acolo unde vor pune la punct pregătirile pentru nuntă. 

Roxana Nemeș s-a logodit în urmă cu o lună de zile, pe 7 decembrie, însă abia acum a dorit să împărtășească cu fanii momentul frumos pe care l-a trăit. După o relație cu năbădăi, ea și iubitul au decis să pună punct certurilor și împăcărilor repetate și să devină doi oameni care în curând vor merge la altar. 

Pentru că cererea a fost una impresionată, bărbatul proiectând pe una dintre clădirile din Capitală un mesaj emoționant alături de fotografii cu ei doi, aceștia au decis să celebreze momentul printr-o vacanță de neuitat. 

În urmă cu puțin timp, Roxana Nemeș împreună cu logodnicul său au ajuns pe tărâm american, acolo unde vor petrece momente frumoase în doi, dar unde, de ce nu, să pregătească și detaliile pentru evenimentul mult așteptat, nunta. 

 ”Încă n-am fixat(n.r data) pentru ca am tot fost plecați. Toată lumea ne întreabă, părinții <<Să ne spuneți din timp>>. Poate acolo pe plajă în Tulum o să ne gândim exact.”, a spus vedeta la Antena Stars. 

Din imaginiile publicate de Roxana pe contul său de socializare se poate observa că este foarte fericită și împlinită cu statutul de femeie logodină, iar pasul următor pe care îl vor face după ce vor fixa nunta va fi să facă și un copil, deoarece Roxana a afirmat la Antena Stars că nu neagă venirea pe lume a unui micuț. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro