Roxana Nemeş a fost cerută în căsătorie în centrul Bucureștiului! "Nimic nu e întâmplător"

+3 click pentru
galerie

Roxana Nemeş a fost cerută în căsătorie în centrul Bucureștiului! "Nimic nu e întâmplător" © captura video

Şi-a dorit cu ardoare să fie iubită, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Roxana Nemeş este mai fericită ca niciodată! Motivul? La sfârşitul anului, blondina a fost cerută în căsătorie.

Şi nu oricum, ci chiar în Centrul Bucureştiului, în faţa tuturor trecătorilor! Cum a trăit Roxana Nemeș cel mai fericit moment din viaţa ei, a povestit în direct la Acces Direct. Roxana Nemeș spue că a fost luată prin surprindere de iubitul ei, care a organizat o cerere în căsătorie grandioasă, cu un mesaj pe un centru comercial din buricul Capitalei. Blondina a izbucnit în lacrimi când a auzit marea întrebare și abia așteaptă să își unească destinele cu alesul inimii sale.

"A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.", a povestit Roxana Nemeș, la Acces Direct. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro