Tocmai a fost cerută în casătorie, dar acum vorbește despre nuntă. Cand va avea loc marele eveniment

+3 click pentru
galerie

Tocmai a fost cerută în casătorie, dar acum vorbește despre nuntă. Cand va avea loc marele eveniment © arhiva

Roxana Nemeș a fost cerută de soție, în urmă cu o lună de zile însă abia acum a împărtășit momentul pe rețelele de socializare. Invitată la Star Matinal, cântăreața a vorbit despre modul inediat în care a spus ”Da”, dar și despre când va fi marele eveniment.

Roxana Nemeș a spus „Da”. Cântăreața a fost cerută de soție pe 7 decembrie 2019, iar acum a venit momentul când a împărtășit acest eveniment și cu cei ce o urmăresc pe contul de socializare. Invitată la Star Matinal, vedeta a povestit despre modul în care soțul său a făcut marele gest, dar și despre momentul în care va avea loc nunta. 

Soțul său a ales un mod special în care să o ceartă de soție. A proiectat pe o clădire uriașă din centrul Bucureștiului o imagine din vacanța lor urmată de un mesaj emoționant: ”Vrei să petrecem împreună fiecare răsarit de soare până apusul vieții ne va desparți”. În momentul în care Roxana a văzut mesajul a rămas fără cuvinte, iar răspunsul inevitabil a fost ”DA”. 

Pentru că cererea a venit fără să se aștepte, acum Roxana Nemeș urmează să facă și următorul pas, nunta. Momentan nu au stabilit dată, însă vor avea timp în vacanța în care tocmai vor pleca. ”Încă n-am fixat(n.r data) pentru ca am tot fost plecați. Toată lumea ne întreabă, părinții <<Să ne spuneți din timp>>. Poate acolo pe plajă în Tulum o să ne gândim exact.”, a spus vedeta la Antena Stars. 

Mai mult, Roxana își dorește să facă fiecare pas, iar următorul după nuntă va fi copilul. ” Normal că ne dorim, dar toate la timpul lor”, a mai adăugat vedeta la Star Matinal. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro