FOTO / Simona Gherghe are de ce să fie mândră! Cum și-a surprins vedeta copiii, lângă brad

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Gherghe are de ce să fie mândră! Cum și-a surprins vedeta copiii, lângă brad © Instagram

Dacă v-am vorbit despre Valentina Pelinel că este mămică cu normă întreagă, rămânem tot în aceeași zonă și acum vedem cum se pregătește Simona Gherghe pentru Crăciun. 

Simona Gherghe are toate motivele din lume să fie cea mai mândră mămică din lume. Dacă unii copii dezvoltă un sentiment de gelozie atunci când constată că nu mai sunt singuri la părinți, fetița moderatoarei, Ana Georgia este extrem de grijulie cu micuțul ei frate, Vlad Ioan. 

Și, pentru că tot se apropie Crăciunul, Simona Gherghe și-a surprins fanii cu câteva imagini emoționante pe care chiar ea le-a făcut. 

Protagoniștii? Copiii vedetei, Ana Georgia și Vlad Ioan. După ce au împodobit împreună bradul, copiii Simonei Gherghe s-au bucurat de momente magice și chiar dacă sunt încă micuți și nu înțeleg prea multe, vedeta le arată ce înseamnă Sărbătorile și îi învață, încă de pe acum, să prețuiască momentele frumoase petrecute în sânul familiei. 

Copiii Simonei Gherghe, imagine de revistă!

Vă spuneam că Simona Gherghe are toate motivele să fie mândră. Are 2 copii frumoși, cuminți și foarte grijulii. Așa se face că celebra moderatoare i-a surprins pe cei doi micuți lângă brad, dar nu oricum. 

Pentru că Ana Georgia este deja o domnișoară în toată firea, are mare grijă de frățiorul ei mai mic, Vlad Ioan. Simona Gherghe i-a surprins în timp ce se îmbrățișează lângă brad, iar o asemenea imagine nu are cum să nu topească inimile fanilor, care au felicitat-o pe Simona pentru surpriza foto pe care aceasta le-a făcut-o. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro