Ce părere avea Simona Gherghe despre copii, înainte de a deveni mamă. Vedeta a spus totul, fără reținere

+3 click pentru
galerie

Ce părere avea Simona Gherghe despre copii, înainte de a deveni mamă. Vedeta a spus totul, fără reținere © Instagram

Simona Gherghe este o mămică fericită și împlinită. Vedeta de la Antena 1 și-a văzut visul cu ochii și îi este recunoscătoare vieții pentru tot ceea i-a oferit, alături de soțul ei.

Simona Gherghe a adus pe lume primul copil în luna mai 2017, atunci când Ana Georgia a sosit în viața ei și a familiei sale. Micuța a fost primită cu mare bucurie de către părinți, care o așteptau nerăbdători. La finalul primăverii acestui an, Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară, după ce l-a născut pe micuțul Vlad Ioan. Familia s-a mărit, iar bucuria a ajuns la cote de neegalat.

Înainte de a deveni, însă, mămică, Simona Gherghe era întrebată adesea dacă se gândește să aibă copii. Pe când avea 37 de ani, Simona Gherghe a vorbit într-un interviu pentru Antena 1 despre marea dorință a vieții sale. Atunci, frumoasa prezentatoare spunea că își dorește să aibă copii, însă se lasă în mâinile Divinității, care știe mai bine când este momentul ca ea să-și strângă copiii la piept.

De altfel, Simona Gherghe a recunoscut că dintotdeauna a avut o relație frumoasă cu copiii colegilor și prietenilor ei, astfel că la rândul ei, cu siguranță, va fi o mamă bună. Ceea ce s-a și întâmplat. Vedeta este mamă cu normă întreagă și se ocupă cum poate mai bine pentru buna creștere a micuților ei.

''Mă gândesc că am aproape 37 de ani şi poate că ar trebui să mă ocup şi de lucrul ăsta, dar când o vrea Dumnezeu, că ştii tu cum e aici, nu e cum îţi faci programare, când o fi să se întâmple aş fi mai mult decât fericită. Mie îmi plac foarte mult copiii şi am o relaţe specială cu copiii prietenilor, sunt convinsă că m-aş descurca foarte bine în rolul de mamă'', a povestit Simona Gherghe, în urmă cu câțiva ani, pentru Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro