Simona Gherghe, început de săptămână cu bucurie de nedescris: "Mi-era dor! Mi-e dor!"

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, început de săptămână cu bucurie de nedescris: "Mi-era dor! Mi-e dor!" © Instagram

Simona Gherghe a renunțat în mare parte la multe dintre pasiunile ei în ultimii doi ani, de când a devenit mamă. Din această iarnă însă, lucrurile se schimbă! Cunoscuta prezentatoare TV a anunțat că începe săptămâna cu mare bucurie în suflet, căci în lunile următoare va merge la schi, sportul pe care ea îl iubește cel mai mult. 

Simona Gherghe va ajunge în această iarnă la schi, acolo unde se simte extraordinar de bine. Vedeta declară că nicăieri nu are același sentiment de libertate ca atunci când se află pe pârtie. Îi este dor de acest sport și abia așteaptă să ningă. 

"M-am trezit cu dor de schi. În ultimii doi ani și jumătate, am schiat foarte puțin, cred că de două ori, în iarna de după nașterea Anei. Apoi am fost din nou însărcinată, așa că am văzut pârtia de pe margine. Iarna asta o să schiez. Mult. Cu dor și dragoste pentru cel mai frumos sport. Cel mai curat. Niciunde nu am sentimentul ala de libertate ca pe pârtie. Mi-era dor! Mi-e dor! Sper să avem o iarnă cu munți plini de zăpadă ❤️❄️⛷#dordeschi #dordemunti #dordezapada #simonagherghe", a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Viața Simonei Gherghe s-a schimbat radical în ultimii ani. Prima oară a apărut Ana Georgia, fiica ei și a lui Răzvan Săndulescu, apoi Vlad Ioan, al doilea copil al celor doi. Prezentatoarea TV s-a ocupat tot timpul de cei doi micuți și se declară o mamă împlinită. Nu de puține ori a vorbit despre fericirea din casa ei, de când familia s-a mărit. "Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre", povestea vedeta în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro