Simona Gherghe, sărbătorita zilei! Mesajul emoţionant transmis de prezentatoarea TV

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, sărbătorita zilei! Mesajul emoţionant transmis de prezentatoarea TV © Facebook

Este o zi foarte importantă în familia Simonei Gherghe! Astăzi, cunoscuta prezentatoare TV împlineşte vârsta de 42 de ani şi se declară o femeie împlinită şi extrem de fericită. 

Simona Gherghe a publicat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, acolo unde le-a arătat oamenilor ce înseamnă fericirea pentru ea: familia. Imaginile cu ea, soţul ei, copiii, dar şi mama vedetei au strâns imediat o mulţime de aprecieri, dar şi urări. 

"42 m-a prins cu braţele şi inima pline! ❤️❤️❤️", a scris Simona Gherghe în dreptul imaginilor. 

În ultimii ani viaţa ei s-a schimbat radical. Simona Gherghe a devenit mamă de două ori. Mai întâi a născut-o pe Ana Georgia, apoi pe Vlad Ioan. 

"Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre", povestea Simona Gherghe în urmă cu câteva săptămâni.

Cu o zi înainte, miercuri mai exact, Simona Gherghe le arăta tuturor prietenilor ce a însemnat pentru ea copilăria. Miercuri seară, a trăit alături de fiica ei, Ana Georgia bucuria unui desert al copilăriei pentru care a fost nevoie să o sune pe bunica ei. A luat reţeta şi s-a apucat de gătit.

„Cele mai multe amintiri din copilăria mea sunt legate de vacanțele la țară. În lungile seri de iarnă, pe vremea când nu existau tablete sau telefoane inteligente, stăteam în odaia cea mică, lângă sobă, cu urechea la aparatul la care se difuza teatru radiofonic. Că să treacă timpul mai ușor, mamaie gătea pe plită și, cumva, amintirile astea ale mele sunt pline de aromele și gusturile copilăriei. Că-n romanul lui Proust, doar că nu cu madeleine, ci cu floricele de porumb, făcute-n ceaun, lipii crocante sau minunații papanași moldovenești cu brânză, moi și parfumați. Mare mi-a fost mirarea când, peste ani, ajungând în București, am comandat papanași, cu gândul la cei făcuți de mamaie, și am primit ditamai gogoașa, împănată cu smântână și dulceață. Păi, dragii mei, să-i gustați pe cei moldovenești și apoi mai vorbim! Și, uite-așa, amintirea asta m-a trimis direct în bucătărie.

Am sunat-o pe mamaie pe whatsapp (daaaa, are 94 de ani și vorbim așa!!!) și am rugat-o să-mi dicteze și mie rețeta că să-i gătesc Anei deșertul copilăriei mele. Gusturile bune se educa încă de pe-acum și tare mi-ar plăcea că ea și Vlad să ducă mai departe poveștile noastre, născute din emoție și iubire. De fapt, de ce am scris povestioara asta? Am fost inspirată de aventurile mitice “Victor și Valentino”, doi frați vitregi care merg în vacanță de vara la bunica lor și au parte de tot soiul de pățanii”, a povestit Simona Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro