Detalii neștiute din copilăria Simonei Gherghe: „Pe vremea când nu existau tablete sau telefoane inteligente”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, dezvăluiri sincere din copilărie: „Pe vremea când nu existau tablete sau telefoane inteligente” © Instagram.com

Simona Gherghe, unul dintre cele mai iubite și îndrăgite personaje din showbizul românesc a vorbit sincer despre copilăria pe care a avut-o. Dincolo de omul din fața camerelor, Simona Gherghe este o femeie simplă, pentru care mereu au contat lucrurile mici, dar cu mare valoare emoțională. 

Pe contul ei de Instagram, Simona Gherghe a vorbit despre perioada copilăriei sale, o perioadă în care nu existau atâtea gadget-uri performante ca acum și singurele valori erau cele de suflet, dar și bunătățile pe care le pregătea bunica ei. Mai mult, îndrăgita moderatoare își învață fetița să fie exact așa cum a fost ea și să prețuiască lucrurile care îi aduc satisfacție sufletească. 

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețeaua de socializare, Simona Gherghe a mărturisit că își aduce aminte de copilărie și de toate vacanțele pe care le-a petrecut la țară, dar mai ales de papanașii moldovenești pe care s-a apucat să îi pregătească cu mare drag pentru fiica ei, Ana. De asemenea, Simona Gherghe a vorbit și despre faptul că a ajuns în București și a comandat o porțit de papanași, care nu a avut niciun grad de comparație cu cei pe care îi gătea bunica ei, pe vremea când aceasta era copil. 

„Cele mai multe amintiri din copilăria mea sunt legate de vacanțele la țară. În lungile seri de iarnă, pe vremea când nu existau tablete sau telefoane inteligente, stăteam în odaia cea mică, lângă sobă, cu urechea la aparatul la care se difuza teatru radiofonic. Că să treacă timpul mai ușor, mamaie gătea pe plită și, cumva, amintirile astea ale mele sunt pline de aromele și gusturile copilăriei. Că-n romanul lui Proust, doar că nu cu madeleine, ci cu floricele de porumb, făcute-n ceaun, lipii crocante sau minunații papanași moldovenești cu brânză, moi și parfumați. Mare mi-a fost mirarea când, peste ani, ajungând în București, am comandat papanași, cu gândul la cei făcuți de mamaie, și am primit ditamai gogoașa, împănată cu smântână și dulceață. Păi, dragii mei, să-i gustați pe cei moldovenești și apoi mai vorbim! Și, uite-așa, amintirea asta m-a trimis direct în bucătărie.

Am sunat-o pe mamaie pe whatsapp (daaaa, are 94 de ani și vorbim așa!!!) și am rugat-o să-mi dicteze și mie rețeta că să-i gătesc Anei deșertul copilăriei mele. Gusturile bune se educa încă de pe-acum și tare mi-ar plăcea că ea și Vlad să ducă mai departe poveștile noastre, născute din emoție și iubire. De fapt, de ce am scris povestioara asta? Am fost inspirată de aventurile mitice “Victor și Valentino”, doi frați vitregi care merg în vacanță de vara la bunica lor și au parte de tot soiul de pățanii” a spus Simona Gherghe, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro